Per llegir Camp d'Esports al vostre telèfon mòbil, iPod, PSP, etc., podeu accedir-hi des de qualsevol programa navegador de web escrivint l'adreça http://m.campdesports.cat

En primer lloc se us mostrarà la portada, amb una selecció de les notícies actuals més interessants.

Si voleu augmentar o disminuir les dimensions de la lletra, ho podreu fer des de les opcions de text que estan presents a totes les pàgines de l'edició mòbil. Mitjançant la barra de navegació inferior podreu ordenar notícies per seccions, fer cerques de continguts o contactar amb la redacció del diari.

Des de qualsevol notícia podreu tornar a la portada o accedir al sumari de la secció de la que forma part la notícia que esteu llegint. De la mateixa manera, en qualsevol notícia podreu deixar-hi un comentari que podrà ser llegit per altres lectors, de la mateixa manera que ho podeu fer a l'edició per a ordinadors d'escriptori, i podreu compartir continguts a Facebook, Twitter i Google Plus.

Teniu un iPhone?

Si teniu un telèfon Apple iPhone, o un iPod amb navegador, podreu col·locar-hi automàticament un WebClip, que consisteix en un accés directe a l'edició mòbil de campdesports.cat des de la pantalla d'inici del vostre dispositiu Apple. És molt senzill, només cal seguir les instruccions següents:

1. Accediu a l'adreça web http://m.campdesports.cat i entrareu a la portada de l'edició mòbil.

2. Piqueu sobre el símbol '+', el símbol 'més', de la barra inferior del navegador.

3. De les opcions que se us mostraran, seleccioneu 'Crear WebClip'.

4. La icona de l'edició mòbil de campdesports.cat s'instal·larà automàticament al vostre terminal.

Accediu-hi ara mateix amb mitjançant el codi Bidi o QR

Els codis Bidi, també anomenats QR, són imatges bidimensionals que un telèfon mòbil amb càmera fotogràfica pot interpretar. Haureu de disposar d'una aplicació de lectura Bidi al vostre mòbil, malgrat la majoria d'smartphones ja incorporen aquest programari per defecte.

El codi Bidi que apareix aquí sota us permetrà accedir directament a la portada de l'edició mòbil. Només cal que el fotografieu amb el vostre telèfon, mitjançant el programa de lectura Bidi/QR.

codi Bidi o QR
Cercar