Envia'ns la foto del teu equip, el teu vídeo o la teva crònica esportiva

Quan empleneu el formulari ens heu de facilitar les vostres dades de contacte, atès que potser ens interessarà contactar amb vosaltres per aclarir algun detall, de tipus legal o periodístic.

Envia'ns la foto del teu equip

Ens podeu enviar les fotografies del vostre equip, i seran publicades a la secció "El teu equip" d'aquest diari digital. Haurien de tenir unes dimensions mínimes de 500 píxels d'ample, ja que amb dimensions inferiors les imatges no quedarien ben definides. En general, serà suficient amb fer-les amb la configuració per defecte de la vostra càmera fotogràfica.

Ens podeu enviar una fotografia per correu electrònic a [email protected], o també podeu enviar-nos, mitjançant el formulari de més amunt, l'enllaç a una foto que estigui publicada en un portal de fotos compartides, tipus Fotolog, Picasa, Flickr, etc.

Enviar una notícia

Si ens voleu enviar una notícia en format text, cal que que empleneu el camp de Comentaris amb la informació periodística. Escriviu allí directament la notícia, o copieu-la i enganxeu-la des del vostre programa editor de text. Si preferiu enviar un document a banda, podeu fer-ho a [email protected]. Si acompanyeu fotos amb la notícia, si us plau envieu-les per correu electrònic i a banda del document on redacteu la notícia.

Enviar un vídeo

Si ens voleu enviar un vídeo abans ha d'haver estat pujat i publicat a YouTube.com, Blip.tv, Vimeo.com, o un sistema similar d'accés obert i que permeti enllaçar el vídeo des d'un altre lloc web. Un cop publicat a YouTube, per exemple, ens podeu enviar l'adreça de la pàgina on està integrat, nosaltres n'estudiarem el contingut i decidirem si és adient o no publicar-lo. S'ha de respectar una política de privacitat i, alhora, sentit comú quant a la publicació d'imatges, per la qual cosa ens reservem el dret de publicar o no publicar el vídeo que ens envieu.

Desmentir una notícia

Si penseu que algun contingut no és correcte o, per exemple, atempta contra la intimitat de les persones, si us plau utilitzeu aquest formulari per fer-ne denúncia privada. Us preguem que no utilitzeu els comentaris de les notícies per fer crítiques no constructives o desmentits.

Cercar